Web 製作時間:15~分鐘 做法: 1煮沸水、下鹽及油,放意粉煮7~8分鐘,瀝乾備用。 2用叉將豆腐壓成蓉,或用攪拌機將豆腐打滑,備用。 3在煎鍋內燒熱油,爆香洋蔥及
帆立-Web用肉厚鮮味嘅 #日本珍寶熟帆立貝 整 #蒜蓉粉絲蒸帆立貝,唔使半個鐘就整到餐廳嘅味道,仲好啱送飯添。即刻Click入去睇完整食譜👇🏻https//bitWeb北海道半殼帆立貝 8~10隻 HK$ 加入購物車 北海道熟帆立貝 2L (約16粒) 800克 HK$ HK$ 加入購物車 北海道刺身帶子 混合size 1公斤 (約40
帆立のギャラリー
各画像をクリックすると、ダウンロードまたは拡大表示できます
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ||
0 件のコメント:
コメントを投稿